EtusivuPalvelutHenkilöstöYhteystiedot
   
 

Henkilöstö


Pertti Holopainen
OTK, VT, AA

Asianajaja Pertti Holopainen s. 1959 valmistui oikeustieteen kandidaatiksi Helsingin yliopistosta kesäkuussa 1986. Varatuomarin arvon hän sai vuonna 1992. Suomen Asianajajaliiton jäseneksi hänet hyväksyttiin lokakuussa 1995, jolloin hän sai oikeuden käyttää asianajajan ammattinimikettä.

Ennen asianajajaksi ryhtymistään Pertti Holopainen toimi Osuuspankkiryhmässä yritysrahoituspäällikkönä. Tältä ajalta hänelle tulivat tutuksi yritysjärjestelyt, laina- ja takausasiat, kaikenlaiset perinnönjaot sekä ositukset, avo- avioerot sekä kuolinpesien pesänselvitykset.

Vuosien varrella lapsioikeus on tullut Pertti Holopaiselle erittäin tutuksi. Hän on hoitanut suuren määrän lasten asumiseen, huoltoon, tapaamiseen ja elatusmaksuihin liittyviä toimeksiantoja.

Asianajotoimessaan Pertti Holopainen on keskittynyt perhe- ja perintöoikeuteen hoitaen lukusia kuolinpesien selvityksiä ja perinnönjakoja toimien kuolinpesien pesänselvittäjänä ja -jakajana. Hän on toimittanut avioeroista seuranneita osituksia käräjäoikeuden määräämänä pesänjakajana. Lisäksi hän on toiminut käräjäoikeuden määräämänä uskottuna miehenä (avioerot ym.) yhteisomistussuhteen purkamista koskevissa asioissa.
 
Marja-Terttu Holopainen


Yo-merkonomi Marja-Terttu Holopainen kutsuttiin elokuussa 2003 toimistoon
15 vuoden pankkiuran jälkeen. Marja-Tertun pääasiallisena tehtävänä on
yhteydenpito asiakkaisiimme.

Marja-Tertun vastuulla on: taloushallinto, yhteydenpito sidosryhmiin sekä reskontran hoitaminen. 

 

 

 
Asianajotoimisto Pertti Holopainen Oy
Verstaankatu 3 D 27, 33100 TAMPERE
Puhelin: 050 5519 765   
Sähköposti: toimisto(at)pjh.fi ja pertti(at)pjh.fi